« terug naar vorige pagina

Ons Team

Het team bij FysioNovo bestaat uit vier fysiotherapeuten. Saeed Ahmadian, Astrid Jansen, Nadesja Abdul Rasjid en Susanne Barendregt.
Ook wordt ons team (op donderdag en vrijdag) aangevuld met onze diëtiste Fatima Imziln.


 

Saeed Ahmadian

Saeed Ahmadian heeft zijn studie Fysiotherapie bij de HvA in Amsterdam in 1991 afgerond.
Sindsdien heeft hij op verschillende werkplekken gewerkt als fysiotherapeut o.a. ; bij een verpleeghuis, bij een activiteitencentrum voor mensen met lichamelijke– en verstandelijke beperkingen, en bij een gezondheidscentrum.
Sinds 2006 werkt hij bij FysioNovo.

Fysiotherapie beschouwt hij meer als zijn hobby dan als zijn werk. Hij vindt het een uitdaging om patiënten zo’n duidelijke uitleg te geven over de oorzaak van de klachten, dat zij door deze kennis , meer gemotiveerd zijn om aan de klachten te werken. Dit heeft weer goede behandelresultaten tot gevolg.

Zijn fysiotherapeutische kennis is verbreed door het volgen van de volgende cursussen/opleidingen;

 • 3D mobilisatie-technieken van DAM
 • NDT- het behandelen van mensen met CVA
 • Osteopathie, manipulatie van weke delen
 • Medical taping
 • ABC-movement.Testen van motorische vaardigheden van kinderen van 4-16 jr
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Shockwave therapie
 • Specialisatie in het behandelen van parkinson patiënten

Naast fysiotherapie heeft Saeed de volgende hobby’s; schilderen, koken, hardlopen, tennis en golfen.

 

 


 

Astrid Sibson Jansen

Astrid Sibson Jansen (1983) is in Portugal opgegroeid. In 2006 keerde ze naar Nederland terug om haar studie fysiotherapie af te ronden aan de HVA te Amsterdam. Vervolgens is ze in 2008 afgestudeerd aan de ESP –HVA te Amsterdam als fysiotherapeut. Daarna is ze de studie Acupunctuur gaan volgen aan de TCMA te Amsterdam . In 2012 is ze hier afgestudeerd als acupuncturist. Sinds 2009 is Astrid werkzaam bij FysioNovo,en sinds 2012 als acupuncturist. Zij is ook lid van NVA.

Astrid is een all-round fysiotherapeut. Ze heeft naast diverse fysiotherapiepraktijken, ook in het ziekenhuis gewerkt met verschillende doelgroepen.

Verder heeft Astrid diverse opleidingen/cursussen gevolgd na het afronden van haar studie fysiotherapie, te weten; Medical Taping, Mulligan concept, Cursussen op het gebied van Diabetes en COPD. Tevens is ze lid van het Claudicationet.

Als acupuncturist houdt ze zich het meest bezig met; maag/darm klachten, menstruatie- klachten, onvruchtbaarheid, migraine, huidklachten, slaapstoornissen, psychosomatische klachten, stoppen met roken en overgewicht.

Astrid heeft een passie voor sport en bewegen. Dat is niet alleen te merken aan haar enthousiasme binnen haar werk, maar ook in de hobbies die ze beoefend. Zo houdt ze van (berg)klimmen, wandelen en race-fietsen.

 

 


 

Nadesja Abdul Rasjid

Nadesja Abdul Rasjid heeft in 2015 haar studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar stage bij FysioNovo heeft zij veel ervaring opgedaan met de gevarieerde en gemotiveerde patiëntengroepen die hier behandeld worden. Vanaf september 2015 werkt zij met veel plezier bij FysioNovo. Graag wilt zij zich middels verschillende cursussen en opleidingen verder specialiseren binnen de fysiotherapie.

De volgende cursussen heeft zij al succesvol afgerond:

 • Mylogenics (Overload Worldwide)
 • Medical Taping Concept
 • Dry Needling
 • Cardiologische Zorgburg (AMC).
  Wetenschappelijk onderzoek waarbij wij  patiënten met hartproblemen revalideren aan huis, in samenwerking met AMC en OLVG Oost.

Naast haar enthousiasme om mensen aan te sporen actiever en gezonder te worden, houdt ze er ook van om in haar vrije tijd zelf actief te zijn. Zo speelt Nadesja handbal en vindt ze het leuk om te fietsen en te snowboarden.

 

 


 

Susanne Barendregt

 

 

 


Fatima Imziln

 

 


 

 

Meer informatie